Inspiratie voor jullie trouwritueel

Voor wie

 • Heb je een relatie met iemand van wie je zielsveel houdt ?
 • Wil je samen oud worden in een relatie die zich mag blijven ontwikkelen?
 • Wil je dit graag op een bijzondere manier vieren?
 • Wil je meer dan wat er bij een wettelijk huwelijk gebruikelijk is: meer diepgang dan een standaard tekst, meer symboliek dan slechts het uitwisselen van trouwringen?
 • Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën hoe je hier inhoud aan kunt geven?

Speciaal voor stellen met trouwplannen die een echt persoonlijke ceremonie willen, heb ik een e-boek geschreven: ‘Inspiratie voor jullie trouwritueel’.

Met een eigen trouwritueel kun je je op betekenisvolle wijze met elkaar verbinden. Wat wil je daarin uitdrukken? Hoe kun je dat doen? Welke mensen, woorden, kleuren, geuren, muziek, rituelen passen daar bij? Voor iedereen is dat anders. Dit boekje neemt je mee op zoek naar wat bij jullie past.

In dit e-boek laat ik je zien wat de essentiële ingrediënten zijn van zo’n bijzondere, persoonlijke trouwceremonie. En hoe je tot een diepgaande verbinding komt tussen deze ingrediënten. Boordevol inspiratie en voorbeelden uit mijn jarenlange ervaring als ritueelbegeleider.

Wat krijg je?

Mijn tips over geloften, handvasten en andere rituelen, ja-woord, muziek en locatie brengen je vast tot nieuwe ideeën en mogelijkheden waar je nog niet aan hebt gedacht.

Hoe jij je huwelijk ook gaat vormgeven, ik weet zeker dat je met dit e-book nieuwe ideeën en inspiratie krijgt om er een magische, unieke, liefdevolle, betekenisvolle dag van te maken.

En mocht je dit toch liever samen met mij als ritueelbegeleider doen, dan helpt dit e-boek om nog dieper te gaan in ons gezamenlijke proces.

Als je dit boek hebt gelezen

 • Heb je een idee over welke vormen er mogelijk zijn en wat er bij jullie past
 • Begrijp je wat de kracht van eenvoudige rituelen kan zijn
 • Begrijp je hoe je een diepgaande symboliek jullie trouwritueel nog rakender maakt

Zodat jullie ceremonie een krachtige stap is naar jullie gezamenlijke toekomst en jullie intenties helder zijn.

Wil jij ook alle ingrediënten om de mooiste dag van je leven te vieren?

Vul het formulier in en ik stuur het e-book direct naar je toe!

9 Reacties on “Inspiratie voor jullie trouwritueel

 1. Hoi Iris,
  Mooi boek. Naar mijn mening goed voor aanstaande stellen ‘warm’ te lopen voor een passend ritueel.
  Waar ik zelf geraakt werd: de dansende vader richting altaar. Dat zegt voor mij: Ik ben trots op mijn (schoon)zoon, (schoon)dochter en ik ‘geef’ hem/ haar graag aan jou weg. Bij mijn huwelijk waren mijn ouders er niet. Nu ben ik single en kan mijn vader geen uiting meer geven aan zijn emoties. Dat kon hij al heel moeilijk en nu door zijn ziekte nog maar nauwelijks, eigenlijk gewoon niet.
  Je doet mooi werk, je bent goed bezig!
  Kleine noot/ tip/ suggestie: denk je in je beelden verder dan traditionele stellen? Plaatjes van twee mannen, twee vrouwen, doen het goed, zij zullen zich wellicht extra welkom voelen.

  1. Dag Marcel,

   Leuk om te horen wat je raakte in het boek.

   Goede tip om ook de minder traditionele relaties visueel te maken. Voor mij eigenlijk vanzelfsprekend, maar kan me voorstellen dat beeldmateriaal werkt om dat onder de aandacht te brengen. Hij gaat op mn lijstje om eens een artikel over te posten, dank je wel!

   Groetjes, Iris

 2. Een mooi inspirerend boekje. Mooie verhalen en ideeën voor een eerste of mogelijk (2e) huwelijk en hoe daar invulling aan te geven. Het boek is geschreven zoals ik jou heb mogen leren kennen 2 jaar geleden: warm, persoonlijk!

  1. Dank je wel, leuk om te horen Anouk. Ik kan me jou en je vader nog goed herinneren, hoop dat alles goed is met jullie? Lieve groet, Iris

 3. Een heel mooi en fijn geschreven boek, met tal van bruikbare ideeën bevat voor een ceremonie. Praktische tips en soms heel belangrijke aandachtspunten waar ik zelf nooit aan zou denken. Dankjewel daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *